Search...
Sluit dit zoekvak.
Blog

g-company: voor ondernemers, door ondernemers

“Ondernemen bij g-company is voor mij een uitkomst gebleken”

Al jaren droom ik van de stap om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. De voornaamste reden hiervoor was het gevoel dat er meer binnen de consultancywereld te doen is dan alleen maar projecten uitvoeren voor werkgevers. De spanning van het “binnenhalen” van projecten en het goed leveren van waarde voor klanten brengen een onbeschrijfelijke drive om goed te presteren met zich mee. Wie kan mijn werk immers beter beoordelen dan de klant zelf? Bijkomend voordeel is het verdienmodel, dat zeer goed en fair is.

g-company zet organisaties en mensen in hun kracht

Een belangrijk aspect van ondernemen bij g-company is de samenwerking binnen een high performance team. Ieder teamlid heeft zijn/haar eigen kwaliteiten en krijgt de kans dát te doen waar hij of zij goed in is. In combinatie met de Google en Salesforce partnerships kunnen we datgene leveren wat nodig is om onze klanten succesvoller te maken.

Wil je meer weten over het unieke ondernemersmodel van g-company binnen de Salesforce en Google markt? Neem dan gerust eens contact op!

Frank van Meegen
Salesforce Consultant

N.B.: Frank is inmiddels niet meer aangesloten bij g-company, maar op onze teampagina vind je een overzicht van al onze collega’s.