Search...
Sluit dit zoekvak.
Blog

Salesforce.org: de #1 cloudoplossing voor non-profits

Wat is Salesforce en wat betekent het voor mijn organisatie?

Salesforce.org is vandaag de dag wereldwijd dé #1 CRM-tool voor non-profitorganisaties. Van fondsenwerving tot grant management, van customer journeys tot (SEPA) incasso’s, van webdonaties tot mass-mailing en zelfs vrijwilligersmanagement: het kan allemaal makkelijk gemaakt worden met Salesforce.
De cloud-oplossing begint met een flexibele web-based omgeving waaraan jij, samen met ons, eenvoudig voorgebouwde bestanddelen en componenten toevoegt. Bijvoorbeeld het Non Profit Success Pack of de app Converse. Het is gebouwd voor en mede door vele non-profitorganisaties. Het heeft een enorme wereldwijde community met ontwikkelaars, gebruikers en partners die het platform actief ondersteunen en ook jou ondersteunen. De sleutel voor jouw succes? Flexibiliteit!

Het Power of Us Programma maakt Salesforce aantrekkelijk

Salesforce.org is gebaseerd op een simpel idee: gebruik de mensen, technologie en resources van Salesforce.com om wereldwijde communities te verbeteren. Salesforce noemt deze geïntegreerde filantropische aanpak het 1-1-1 model en doneert onder andere gratis licenties.
Het Power of Us-programma van Salesforce.org geeft non-profitorganisaties en instellingen voor hoger onderwijs toegang tot Salesforce-producten en -bronnen om zodoende hun collectieve impact uit te breiden. Het programma Power of Us bevat: 

  • 10 gratis Salesforce.com enterprise licenties en grote kortingen op aanvullende licenties, producten en/of diensten van Salesforce
  • Kortingen op Salesforcetraining en -evenementen
  • Toegang tot gebruikersgroepen, evenementen en webinars voor non-profits en onderwijsinstellingen
  • Kortingen op deelnemende apps van de AppExchange

Interesse? Neem contact op met g-company. Wij helpen je graag verder. 

Je kunt ook zelf starten met een 30 dagen trial. Daarna kun je de Power of Us aanvraag invullen om de gratis licenties aan te vragen. Uiteraard is het belangrijk dat je als organisatie voldoet aan de richtlijnen om in aanmerking te komen voor de Power of Us licenties.

 

Kennis is macht! De Power of Us Hub

De Power of Us Hub is een wereldwijde online community waar klanten van Salesforce.org hulpbronnen en trainingen kunnen vinden die specifiek zijn voor non-profit en (hoger) onderwijs gebruikers. Tevens kunnen zij hier met elkaar in contact komen, maar ook met Salesforcemedewerkers, MVP’s* in onze gemeenschap en Salesforce partners zoals g-company.

Leden kunnen:

  • vragen stellen en beantwoorden
  • lid worden van specifieke groepen over uiteenlopende onderwerpen
  • oplossingen en toepassingen delen
  • veel informatie vinden over oplossingen en trainingen
  • stemmen op ideeën van andere leden
  • en nog veel meer

uitzonderlijke personen binnen de Salesforce-community voor hun leiding, kennis en continue bijdragen aan de Power of Us Hub.

 

Succesverhalen

Salesforce.org en g-company streven ernaar non-profit organisaties bij te staan met het vinden van de optimale oplossing voor hun behoeften. Ons doel is jou te helpen de efficiëntie te verbeteren en processen, programma’s en activiteiten te stroomlijnen. Hiermee kun je jouw totale impact vergroten en versnellen. g-company heeft inmiddels al vele tientallen organisaties geholpen om dit doel te bereiken.

Bekijk hier enkele succesverhalen van onze klanten.