Search...
Sluit dit zoekvak.
Blog

g-company Salesforce Practice

Het nieuwe samenwerken in praktijk gebracht

“We zijn een mix van een partnership, een coöperatie, een gilde en een franchise-organisatie en we acteren in een high-performing team.” Dat zeg ik meestal als ik in één zin moet uitleggen hoe wij als Salesforce Practice werken. En dat mag ik dan vervolgens natuurlijk toelichten.

We zijn een partnership. Alle g-company consultants zijn ondernemers, zelfstandige ondernemers, georganiseerd in een maatschap. Wie dat wil kan aandelen kopen, dan ben je letterlijk partner, maar collega’s zonder aandelen worden net zo goed als gelijken beschouwd. Partnership, we doen het met elkaar: Het is ons bier!, grap ik vaak.

En een coöperatie. Volgens Van Dale een vereniging, gericht op samenwerking. Daardoor is de kracht van het geheel veel groter dan de som der delen.

We zijn als een gilde. Wij zijn vakmensen, (zeer) ervaren professionals die samenwerken en met elkaar mooie projecten realiseren: “We bouwen aan kathedralen.”

In een franchiseorganisatie. Juridisch zijn we een franchiseorganisatie. g-company is een B.V. en wij als consultants zijn allemaal franchisenemers. We hebben slechts enkele collega’s in dienstverband voor staffuncties en support. Alle consultants zijn franchisenemers en nemen verantwoordelijkheid voor hun eigen prestaties.

En we werken samen in een high-performance team! Omdat we allemaal ervaren professionals en ondernemers zijn, hebben we geen baas nodig. In een high-performance team is iedereen teamleider. Wie een nieuw idee heeft of constateert dat er iets beter kan, doet er iets aan. We luisteren naar elkaar en helpen elkaar, we maken elkaar beter! Wij beseffen dat je niet ziek hoeft te zijn om beter te worden. 

 


Wil jij eens verder sparren of ervaren hoe het is om samen te werken met een high-performance team? Neem dan gerust contact met ons op via balt@twopurpose.com of +31 6 52 86 92 24.