Search...
Sluit dit zoekvak.
Blog

“Help, onze beheerder vertrekt!”

Admin op aanvraag

Dit voorjaar werd ik gebeld door een klant, een middelgrote non-profit organisatie. Ze vertelden me dat de Salesforce-beheerder een andere baan had gevonden en over een maand zou vertrekken. Men ging op zoek naar een goede opvolger, maar dat kon wel een paar maanden gaan duren. De vraag was of ze ter overbrugging een beroep konden doen op g-company.

Uiteraard kan dat!

Eén van de diensten van g-company is Admin on Demand, waarmee klanten tijdelijk extra ondersteuning kunnen inhuren voor het beheer van hun Salesforce omgeving.

Met de betreffende klant spraken we af om de volgende taken tijdelijk over te nemen:

  • Beantwoorden en oplossen van dagelijkse gebruikersvragen

  • Inlezen van bankbestanden

  • Verzorgen van de maandelijkse incasso

  • Verzorgen van de wekelijkse backup

  • Maken van adresselecties voor de verzending van het magazine

  • Verwerken van nieuwe toezeggingen uit belcampagnes

Na het overdrachtsmoment startte ik met de tijdelijke ondersteuning. De samenwerking verliep heel plezierig. Naast de afgesproken taken werd ik gevraagd actief mee te denken bij het inrichten van dashboards en rapportages, bijvoorbeeld voor het meten van wervingscampagnes. Zo konden we echt meerwaarde bieden en de klant volledig ontzorgen. Gelukkig werd in de zomer een nieuwe applicatiebeheerder gevonden. We hebben toen een aantal momenten ingepland om alle kennis over te dragen en zo werd de inzet van g-company stap voor stap afgebouwd.

De klant kijkt terug op een succesvolle invulling van het tijdelijke tekort aan Salesforce kennis.

 

Herkenbaar?

Is bovenstaand verhaal ook van toepassing op jouw organisatie en ben je tijdelijk op zoek naar extra handen om Salesforce up-to-date te houden? Doe dan een beroep op Admin on Demand van g-company!