Search...
Sluit dit zoekvak.
Blog

Nieuw: ImportHulp voor Salesforce

 Tijdrovend

Een veel voorkomende activiteit bij non-profits is het exporteren van bestanden, waarmee callcenters donateurs bellen. Na de belactie moeten de resultaatbestanden in Salesforce worden verwerkt. Soms gaat het om nieuwe toezeggingen, soms gaat het om upgrading van bestaande toezeggingen. De oude toezegging wordt dan beëindigd en een nieuwe wordt gestart en gekoppeld aan een nieuw of bestaand rekeningnummer. Statussen van campagneleden moeten worden bijgewerkt en soms ook de NAW-gegevens en communicatievoorkeuren. Degene die deze bestanden verwerkt zal beamen dat het een tijdrovend en foutgevoelig proces is. 

 

Vereenvoudigen

Om het importproces te vereenvoudigen heeft g-company een oplossing ontwikkeld die momenteel bij enkele klanten operationeel is. De basis is dat alle importgegevens steeds op dezelfde manier worden ingelezen in een apart object. Vervolgens kun je selecteren wat er met de aangeleverde data moet gebeuren: zijn het nieuwe gegevens, of is het een update op bestaande gegevens? Gaat het om toezeggingen, of moeten e-mailadressen toegevoegd worden aan distributielijsten? De verschillende scenario’s worden in overleg met de klant geconfigureerd. Met een druk op de knop worden de gewenste handelingen uitgevoerd.


Maatwerk

Omdat iedere organisatie eigen unieke objecten, veldnamen en processen heeft, is het inrichten van de tool maatwerk. Gelukkig zijn veel componenten uit eerdere implementaties herbruikbaar, zodat met een beperkte investering de tool snel opgeleverd kan worden. Wil je weten hoeveel jouw organisatie kan besparen met de ImportHulp? Neem dan contact op met ons!