Search...
Sluit dit zoekvak.
Blog

Nieuw: in 2020 elk kwartaal klantensessie over user adoption!

Jouw organisatie heeft gekozen voor Salesforce en de implementatie is inmiddels afgerond. En dan? Hoe haal je eruit wat erin zit? Hoe zorg je voor intern draagvlak? Hoe krijg je iedereen mee in het proces? g-company helpt klanten graag de user adoption te vergroten. Eén van onze methoden is het onlangs geïntroduceerde spreekuur user adoption. Laagdrempelig, kosteloos en effectief!

Nadat de implementatie is afgerond begint het pas: je moet Salesforce beter leren kennen en hoe past dit alles eigenlijk in jouw dagelijkse werk(proces)? Hoe haal je eruit wat erin zit en werkt Salesforce echt voor jou, in plaats van dat jij er een administratieve taak bij hebt?

 

User adoption

Collega Aryen Pellikaan en ik zetten ons in voor een optimale user adoption van al onze klanten die Salesforce gebruiken.

We besteden in 2020 graag meer aandacht aan dit onderwerp voor onze klanten. Het uitwisselen van ervaringen tussen de verschillende organisaties staat centraal, net als het delen van tips en best practices.

 

Persoonlijke aandacht

Vrijdag 15 november hebben wij voor het eerst en middels een ‘online spreekuur’ kunnen kijken naar de inzet van Salesforce in diverse organisaties. Daar waren drie klanten bij aanwezig: het Ronald McDonald Kinderfonds, Solidaridad en Stichting Timon. De feedback na afloop was: ‘voor herhaling vatbaar!’, ‘fijn om zo ervaringen uit te wisselen’ en ‘prettig dat jullie dit voor ons organiseren’.

Zien we jou ook binnenkort voor een sessie met persoonlijke aandacht voor jouw Salesforce gebruikersvragen?

Meld je nu alvast aan. Ik houd je dan op de hoogte van de data.

Groeten,

Renate de Jong

P.S. Ook als je Salesforce nog niet hebt geïmplementeerd, kan ik je helpen – net als bij Stichting De Waterheuvel.

Stichting De Waterheuvel gaat vóór het einde van dit jaar live met Salesforce. Directeur Petra Nieuwlaat heeft vanaf het begin iedereen binnen de organisatie betrokken. Op dit moment wordt er getest. Voorspelling: met de user adoption bij Stichting De Waterheuvel komt het wel goed!