Search...
Sluit dit zoekvak.
Blog

Nonprofit Success Pack wordt nog beter

Opwindende vooruitzichten voor Nonprofit Cloud

unnamed (1).png

Salesforce.org investeert sterk in de doorontwikkeling van de Nonprofit Cloud, waarvan NPSP (het Nonprofit Success Pack) de kern is. Verbeteringen in de ondersteuning van fondsenwerving en de introductie van Programme Management functionaliteit springen het meest in het oog. Maar er wordt veel meer ontwikkeld. Tijdens de Partner Summit in mei werd ons een kijkje in de toekomst gegeven.

 

Enkele ontwikkelingen uitgelicht

Wat te denken van de Salesforce.org Payment Gateway? Deze maakt het in de toekomst eenvoudiger mogelijk om betalingen te verwerken van allerlei derde partijen. Denk aan Adyen, PayPal, Stripe, maar ook StepOrange, veel gebruikt door non-profits in Nederland.

Ook op het gebied van Programme Management staat het één en ander op stapel. De eerste pilots draaien nu. Voor Salesforce.org draait de komende jaren alles om impact. Non-profit organisaties helpen om aan te tonen wat het effect van hun werk is, staat de komende jaren centraal.

Naar verwachting worden tijdens Dreamforce in november concrete aankondigingen gedaan over bovengenoemde ontwikkelingen, en meer. Zoals connectors met Facebook, Twitter en andere derde partijen, waarmee je het 360 graden beeld van je doelgroep verder completeert. Of functionaliteit om de verbinding met vrijwilligers te versterken.

 

Feedback klanten is leidend

Natuurlijk moeten we terughoudend zijn. Aankondigingen zijn nog geen realiteit, en beslissingen moeten worden gebaseerd op wat er nu is. Maar één ding is duidelijk: Salesforce.org maakt serieus werk van de vertaling van feedback van zijn non-profit klanten tot steeds meer toegevoegde waarde. Het is duidelijk dat Salesforce ook voor de Nederlandse markt de Nonprofit Cloud en daarmee NPSP heel serieus neemt!

Lijkt het je interessant om met het Nonprofit Success Pack aan de slag te gaan? Neem dan zeker contact op met balt@twopurpose.com.