Search...
Sluit dit zoekvak.
Blog

StepOrange is nu FinDock

Al sinds de start van StepOrange werkt g-company samen met Bas Visser en zijn team. Het eerste gezamenlijke project was de implementatie van de oplossing ‘Converse’ bij Compassion Nederland, daarna volgden Wilde Ganzen, Terre des Hommes en nog ruim twintig andere gezamenlijke projecten. StepOrange verkocht de Converse App in 2017 aan ABSI, die daarmee een ingang bij non-profitorganisaties verwierf. Op 1 september 2019 doopte Bas zijn organisatie StepOrange en het product PaymentHub om tot FinDock. 

 

findock.jpeg

Bas Visser over de naamswijziging:

“De wereld van betalingen verandert in rap tempo en zorgt ervoor dat klanten op andere manieren betalen voor goederen, diensten en donaties. Wij hebben de afgelopen jaren hard gebouwd aan een platform waarmee we deze innovaties op betaalgebied op een eenvoudige manier beschikbaar maken voor iedereen, recht in het hart van het klantprofiel in Salesforce. 

Met FinDock zijn organisaties klaar voor de toekomst; ze kunnen iedere gewenste payment provider simpel ‘docken’ en kiezen voor iedere gewenste betaalmethode. En als de toekomst andere providers of betaalmethoden biedt, dan hoeven ze het alleen maar te activeren in FinDock, zonder gevolgen voor hun Salesforce architectuur.

marketecture-findock.png
Wij noemen dit Customer Payment Management (CPM). CPM is een methode om alle betaalinteracties tussen een organisatie en haar klanten te beheren. Het maakt gebruik van data-analyse over de geschiedenis van klanten met een bedrijf om van elke betaling een persoonlijke ervaring met klanten te maken, met name gericht op klantbehoud en uiteindelijk het stimuleren van omzetgroei.

Wij zijn blij om door te kunnen bouwen op onze jarenlange succesvolle samenwerking met g-company om FinDock voor alle nonprofits beschikbaar te maken.”

Klik hier om naar de website van FinDock te gaan.

 


Werk jij voor een non-profitorganisatie en wil je meer weten over de mogelijkheden van FinDock binnen Salesforce, neem dan gerust contact op met Balt Leenman, balt@twopurpose.com. Wij denken graag met je mee!