Search...
Sluit dit zoekvak.
Blog

Tech update: nieuwe releases Salesforce en FinDock

Salesforce Winter ’20 release

Het is een goede traditie dat Salesforce drie keer jaar een grote update doorvoert op haar platform. Meestal hoef je hier niets voor te doen, maar het is wel aan te raden om de nieuwe mogelijkheden te onderzoeken. Mogelijk zijn er oplossingen gerealiseerd die voor jouw organisatie van toegevoegde waarde zijn. Vanaf 12 oktober draaien de meeste org’s op de Winter ’20 release

Een belangrijke wijziging is dat de Lightning interface standaard wordt geselecteerd voor organisaties die zowel met Classic als Lightning werken. Uiteraard is het mogelijk om terug te schakelen naar Classic, maar het is een duidelijk signaal dat Salesforce graag zoveel mogelijk klanten ziet migreren naar Lightning. Zit jouw organisatie nog (gedeeltelijk) op Classic en overweeg je een migratie naar Lightning, neem dan contact op met g-company voor een advies op maat. Migreren is soms eenvoudig, maar kan ook een behoorlijke klus zijn!

Wat verder opvalt in deze update: verbeterde rapportagemogelijkheden, zoals het tellen van rijen, formules op rij-niveau en het conditioneel toewijzen van kleuren. De mobiele app krijgt ook een opfrisbeurt. Alle wijzigingen vind je in de release notes.

FinDock release

De producten van FinDock (voorheen StepOrange) worden bij veel non-profits gebruikt voor giftenverwerking. Op 19 oktober wordt een update doorgevoerd. Het wordt bijvoorbeeld mogelijk om alle incassoruns voor een heel jaar te agenderen. Verder zijn verschillende issues opgelost, zoals bijvoorbeeld het dubbel boeken van een donatie via Buckaroo.