Search...
Sluit dit zoekvak.
Blog

Welkom Sea Shepherd, World Press Photo Foundation en Opvoeden.nl!

De afgelopen maanden mochten we een aantal nieuwe klanten verwelkomen, en in deze blog stellen we je ze met plezier voor.

 

Sea Shepherd

Sea Shepherd kiest voor g-company als Salesforce implementatiepartner ten behoeve van de fondsenwerving en relatiebeheer via de kanalen van Sea Shepherd Nederland en Sea Shepherd Global. We kiezen bij dit traject voor NPSP in combinatie met FinDock.

Sea Shepherd is een internationale non-profit organisatie met als missie om diersoorten en ecosystemen in de oceanen te beschermen en te behouden. De acties van Sea Shepherd richten zich op het onderzoeken, registreren en documenteren van illegale activiteiten op zee.

"De missie van Sea Shepherd is relevanter dan ooit en spreekt voor een groot publiek tot de verbeelding. Voor effectieve fondsenwerving en relatiebeheer staan we op het punt om een grotere groep supporters aan onze organisatie te binden. We willen graag met g-company als CRM partner verder om onze ambities waar te kunnen maken."

World Press Photo Foundation

 

World Press Photo Foundation, bekend van de beroemde jaarlijkse fotowedstrijd, werkt al jaren met Salesforce. Zij willen het systeem echter iets efficiënter en gebruiksvriendelijker inrichten. Na een kort onderzoekstraject is gekozen voor g-company. De feedback: “g-company was gelijk helder in hun uitleg over de planning en mogelijkheden. Daarnaast verliep het contact erg prettig.

Consultants Erik Reiken en Renate de Jong gaan ervoor zorgen dat World Press Photo Foundation vóór eind 2019 klaar is voor de toekomst!

Opvoeden.nl

Stichting Opvoeden.nl heeft als doel het beschikbaar stellen van betrouwbare informatie voor ouders/opvoeders en jongeren en fungeert vanuit een onafhankelijke positie als schakel tussen wetenschappers, professionals uit de praktijk en ouders, jongeren en kinderen.

De organisatie werkt al met Salesforce, maar zocht een nieuwe partner voor ondersteuning en beheer. Zij hebben in g-company een partner gevonden voor support en toekomstige uitbreidingen.