Search...
Sluit dit zoekvak.
Blog

ParkinsonNet: verbinding ten tijde van Corona

Meer dan 3.400 fysiotherapeuten, geriaters, psychologen, logopedisten en nog veel meer gespecialiseerde zorgverleners in een netwerk. Vanuit 70 regio’s bieden zij de best mogelijke zorg voor 50.000 mensen met de ziekte van Parkinson. Dat is ParkinsonNet. Vanuit een kleine kantoororganisatie in Nijmegen wordt kennisdeling, samenwerking en het uitwisselen van ervaringen tussen deze zorgverleners met behulp van een digitaal platform mogelijk gemaakt. Blogs, bijeenkomsten, nieuws, FAQ, uitwisselen van berichten en bestanden: dat zijn slechts enkele elementen van deze community.

 

Kick-off project tijdens lockdown

Binnenkort doet ParkinsonNet dat met behulp van Salesforce Customer Community. Het project stond al in de startblokken, toen de lockdown door de regering werd afgekondigd. Hoe nu verder? Normaal gesproken starten we een project met een kick-off van een volledige dag met alle betrokkenen. Gedurende deze dag worden de eisen en wensen uitgediept, de product backlog samengesteld en vallen de belangrijkste beslissingen voor data- en procesontwerp.

g-company en ParkinsonNet hebben snel geschakeld om het project in het “nieuwe normaal” toch effectief op te kunnen starten. Via enkele korte (1,5-2 uur) en intensieve online workshops zijn we er in geslaagd om de complete projectvoorbereiding te doen. Heel efficiënt en in een uiterst goede sfeer, zodat alle betrokkenen daarna veel zin hadden in de daadwerkelijke implementatie. Die leidt later deze zomer tot de go-live van de nieuwe robuuste en schaalbare community van ParkinsonNet, die de samenwerking binnen hun netwerk optimaal faciliteert.

Het is bijzonder om volledig digitaal met elkaar samen te werken maar dankzij ieders volledige inzet lukt dit goed!

Twijfel jij nog of je onderhoud, aanpassingen of uitbreidingen in je Salesforce omgeving nu met ons moet oppakken? Hoeft niet, wij staan voor je klaar! Neem contact op met je accountmanager of stuur een bericht naar support.