Search...
Sluit dit zoekvak.
Blog

Tech-update: betere giftenverwerking en Tikkie QR

De meeste non-profits kozen ooit voor Salesforce vanwege de flexibiliteit en de mooie oplossingen voor giftenverwerking. Het is mooi om te zien dat er voortdurend kleine en grotere verbeteringen beschikbaar komen. Doe er je voordeel mee!

 

Converse/FinDock

Een greep uit de verbeteringen die in mei zijn doorgevoerd in deze apps voor giftenverwerking:

  • Automatisch matchen van giften werkt nu ook als er spaties of streepjes in het betalingskenmerk staan.

  • Filter voor het kiezen van het juiste Betalingsprofiel bij een Overeenkomst is strakker ingesteld.

  • Guided Matching. Definieer je eigen regels voor het matchen van giften aan Campagnes en Bestemmingen. Hiermee kun je enorm veel tijd besparen op de handmatige verwerking van giften.

  • Tikkie QR. De perfecte aanvulling op bestaande betaalmethoden of zelfs een vervanging van de acceptgiro: de Tikkie QR-code. Voeg een QR-code toe aan Direct Mail of e-mailcampagnes en verlaag de drempel om te geven. De unieke code zorgt ervoor dat de gift moeiteloos op de juiste wijze wordt geboekt.

  • Import Manager. Ontvang je vaak bestanden van externe partijen die verwerkt moeten worden in Salesforce? Met de Import Manager kun je dit proces versnellen en de kans op fouten minimaliseren.

 

Kentaa/Digicollect

Nu de meeste fondswervende evenementen zijn geschrapt, schieten de online acties als paddenstoelen uit de grond. Kentaa biedt een perfect platform voor een sponsoractie of een online collecte. Uiteraard wil je de resultaten in Salesforce hebben. g-company helpt je graag om deze koppeling te realiseren.

Salesforce updates

Salesforce verstuurt regelmatig e-mails over updates en wijzigingen die ze gaan doorvoeren. We begrijpen dat dit vragen oproept. ‘Raakt dit ons ook?’ ‘Wat moet ik doen?’ Bij twijfel raden we je aan om altijd contact op te nemen met g-company. Daarnaast mag je ervan uitgaan dat g-company op de hoogte is van alle belangrijke wijzigingen en contact met je zal opnemen wanneer er actie nodig is.