Search...
Sluit dit zoekvak.
Blog

De Salesforce Practice door de ogen van Balt Leenman

Op 1 april 2016 is het alweer drie jaar geleden dat ik me actief bij g-company aansloot als partner om de Salesforce Practice op te bouwen. Met dankbaarheid kijk ik terug: het Salesforce team bestaat nu uit tien consultants die mooie projecten doen en hebben gedaan voor zowel profit organisaties als non-profit organisaties.

Dat g-company cool is, ontdekte ik al toen ik voor het eerst met David Saris sprak. Ik werkte toen nog bij Capgemini als cloud-leader voor Google en Salesforce en zocht een partner op het gebied van Google Apps om mee samen te werken. g-company viel op door haar innovatieve visie. Ik ervaar het als een voorrecht om met David samen te werken: inspirerend zo’n visionaire ondernemer die begrijpt welke impact technologische ontwikkeling voor organisaties kan maken!

Eén van de leuke aspecten van g-company vind ik ‘het nieuwe samenwerken’. We zijn een soort synthese van een maatschap – een coöperatie en een franchiseorganisatie – en we acteren als een gilde, in een ‘high performance team’. Onze missie is mensen en organisaties in hun kracht te zetten met behulp van nieuwe technologie. Om het in Davids woorden te zeggen:

"Laat techniek doen waar techniek goed in is en mensen waar mensen goed in zijn."

Daarom kiezen wij voor ‘born in the cloud’ oplossingen van Google en Salesforce, innovatieve platforms: Salesforce voor gestructureerde en Google voor ongestructureerde informatie.

Mijn passie is ‘het nieuwe samenwerken’ ook binnen een team vorm te geven. Ieder individu in zijn kracht zetten, elkaar op de sterkste kanten opzoeken en diversiteit bevorderen. Ik ben erg trots op ons team: ieder doet waar hij of zij goed in is en vult de ander aan op de minder sterke punten. Daardoor groeit ons gemeenschappelijke vermogen en neemt de energie en het enthousiasme toe. Je doet waar je goed in bent en waar je blij van wordt en wordt daar steeds beter in.