Search...
Sluit dit zoekvak.
Blog

Tech update: nieuwe functies in Salesforce, Converse en FinDock

Als Salesforcegebruiker schakel je drie keer per jaar moeiteloos over naar een nieuwe versie, waarmee je de beschikking krijgt over tal van nieuwe features en verbeteringen. Inmiddels zitten we in de Summer ’21 release.

Einstein Search

We merken op dat Einstein Search nog steeds weinig wordt gebruikt en dat is een gemiste kans. Einstein Search zorgt ervoor dat zoekresultaten veel persoonlijker worden, dus dat een gebruiker sneller vindt wat hij zoekt. Ook worden zoekopdrachten in natuurlijke taal deels ondersteund. Je kunt bijvoorbeeld zoeken op “Accounts in Amsterdam” of “My Open Cases” en je krijgt direct bijpassende resultaten te zien.

Service Cloud

De feature Salesforce Survey wordt telkens een stapje beter. Het is nu mogelijk om in bulkaantallen een enquêtes naar groepen te verzenden.

Split View

Met Split View kun je meerdere records tegelijk bewerken. Ter voorbeeld, je hebt een lijst met donateurs waarbij je een gedeelte een andere status wilt geven. Je kunt ze dan aanvinken en met één klik de selectie een andere status geven.

En tot slot is er een nieuwe bèta-functie, waarbij je data direct in een Salesforce-rapport kunt bijwerken met ‘Inline Editing‘.

Converse

Ook de updates voor Converse gaan door. De volgende vier updates zijn doorgevoerd:

  1. Het is voortaan mogelijk om website donaties direct aan een bedrijf te koppen i.p.v. aan een contactpersoon.

  2. Leads kunnen vanaf nu in bulk geconverteerd worden naar Accounts en Contactpersonen.

  3. De Campagne Management Toolkit biedt historisch inzicht in de resultaten van campagnes en heeft slimme hulpmiddelen om contacten te selecteren voor nieuwe campagnes.

  4. De Converse Geo Management Toolkit helpt marketeers en fondsenwervers om relevante kenmerken geografisch inzichtelijk te maken.

FinDock

Mooi nieuws van FinDock is dat incassoruns voortaan automatisch gegenereerd kunnen worden op basis van een zelf ingesteld schema. De validatie van incassoruns wordt nu ook visueel weergegeven in een aparte component voor de incassorun pagina. Een andere nieuwe functie is Paylinks, waarbij voor elk te ontvangen bedrag een unieke URL kan worden gegenereerd. De URL kan worden gebruikt in een betaalverzoek in bijvoorbeeld e-mail en kan ook als QR-code worden weergegeven.


Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel? Neem contact op met je accountmanager of mail naar support@twopurpose.com.

Benieuwd naar meer artikelen?