Search...
Sluit dit zoekvak.
Blog

Persbericht TwoPurpose

PERSBERICHT – “TwoPurpose rijst op uit Xebia’s Salesforce Unit: Nieuwe Identiteit en Missie voor een Betere Wereld”

Als gevolg van een strategische heroriëntatie gaat de Salesforce Business Unit vanaf 1 januari 2024 zelfstandig verder als ‘TwoPurpose’, met een hernieuwde focus op non-profitorganisaties.

De organisatie vertelt over de naam TwoPurpose: “De nieuwe identiteit weerspiegelt onze twee kernmissies: ten eerste, het helpen van non-profitorganisaties om hun impact in de wereld te vergroten voor een betere wereld; en ten tweede, dit doel bereiken met de beste technologie – Salesforce.”

Het nieuws onderstreept de onverminderde toewijding van de voormalige Salesforce Business Unit aan Non-Profits en de ambities van de business unit op technologisch gebied. Door als TwoPurpose verder te gaan, krijgen ze de vrijheid om een specifiek intern beleid te hanteren dat naadloos aansluit bij de behoeften van non-profitorganisaties.

De beslissing voor deze ingrijpende verandering kwam niet lichtvaardig en is het resultaat van uitvoerige interne discussies en overwegingen. COO Ellis de Haan (Xebia Nederland) omschreef de situatie treffend: “We gaan als vrienden uit elkaar.” Dit onderstreept de amicale en wederzijds respectvolle aard van deze transitie, waarbij beide partijen toegewijd blijven aan hun individuele missies en doelstellingen.

Huidige klanten kunnen gerust zijn dat, afgezien van de naamswijziging, de overgang goed is voorbereid en soepel zal verlopen. De komende maanden zal er meer informatie worden gedeeld over de initiatieven, plannen en samenwerkingen van TwoPurpose gericht op non-profits. Verdere details en updates zullen op een later moment bekend worden gemaakt.