Search...
Sluit dit zoekvak.
Blog

Tachtig jaar Vrijheid

Tachtig jaar Vrijheid

Vfonds over 80 jaar vrijheid 

Inmiddels is het bijna 80 jaar geleden dat Nederland werd bevrijd. Het zuiden in 1944, de rest van Nederland volgde in 1945. Wat kunnen we leren van toen, nu er steeds minder mensen zijn die de gebeurtenissen van dichtbij hebben meegemaakt. En hoe kunnen we ervoor zorgen dat zoiets in Nederland nooit meer gebeurd? Om alle activiteiten in het lustrumjaar richting te geven is een kort verhaal (narratief) geschreven. Lees het Narratief 80 jaar vrijheid

Wat doet Vfonds?

Vfonds steunt projecten en organisaties die bijdragen aan onze sterke democratische rechtsstaat en een vreedzame samenleving. We inspireren en stimuleren jong en oud om zich hier actief voor in te zetten. Daarmee zet Vfonds Nederland in beweging voor Vrijheid en democratie. Zeer relevant in een tijd waarin vrede en veiligheid alles behalve vanzelfsprekend zijn.

Hoe helpt technologie hierbij?

TwoPurpose ondersteunt het Vfonds door een nieuwe digitale aanvraagroute te maken voor kleinschalige en lokale projecten en initiatieven. Deze kunnen op laagdrempelige wijze tot wel €5.000 aanvragen. De toegepaste technologieën zijn FormAssembly formulieren, Salesforce Experience Cloud en het Salesforce platform.

Zelf een intiatief starten?

Misschien wil jij wel een initiatief starten of ken je iemand? Doe hier de quickscan voor subsidie aanvragen van Vfonds.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van Non Profit Cloud