Impact

TwoPurpose Foundation

“Door het inzetten van onze kerncompetenties helpen wij organisaties, die de wereld een beetje mooier maken, hun impact te vergroten."

Ons mvo-beleid

Wij zijn geïnspireerd door Marc Benioff, founder & CEO van Salesforce, die stelde dat het doel van organisaties het verbeteren van de staat van deze wereld is. 

De TwoPurpose foundation zet zich in voor organisaties die helpen de wereld een beetje beter te maken. In Nederland of daarbuiten, op het terrein van armoede, gezondheidszorg, mensenrechten, sociale gelijkheid, noem maar op. Elk jaar kiezen we enkele speerpunten, en bepalen we op welke manier TwoPurpose Foundation kan bijdragen: met fondsenwerving, consultancy, vrijwilligerswerk of anders.

The Purpose of business is to the state of the world."

— Marc Benioff, Salesforce founder & CEO

Wat doet de TwoPurpose Foundation?

TwoPurpose Foundation is een manier om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Wij ondersteunen verschillende doelen. 

Boer met koe in Sweida, Syrië

Cows for Sweida

In Sweida (As-Suwayda), Syrië heerst grote armoede. Veel mensen laten alles achter en vertrekken met gevaar voor eigen leven naar andere landen. Er is dringend behoefte aan manieren waarop gezinnen zelfvoorzienend(er) kunnen leven. Een koe kan hierbij van grote meerwaarde zijn. Hier kunnen families van leven en hoeven ze niet alles achter te laten.

Dam-tot-Damloop tegen diabetes met JDRF

Een wereld zonder diabetes type 1: een ambitieus doel! TwoPurpose heeft meegedaan met de Dam-tot-Damloop om geld in te zamelen voor onderzoek in de bestrijding van diabetes type 1 in samenwerking met JDRF (Juveline Diabetes Research Foundation).

Granny's Finest met Salesforce eenzaamheid verhelpen

Eenzaamheid tegengaan met Granny's Finest

Bij TwoPurpose hebben we Granny’s Finest geholpen met het realiseren van hun voornaamste doel: eenzaamheid onder ouderen bestrijden. Een prachtig, nobel doel die we volledig steunen!