Search...
Sluit dit zoekvak.
Klanten

Granny's Finest

Over Granny's Finest

Granny’s Finest is een Slow Fashion Label dat een bijdrage levert aan de maatschappelijke participatie van ouderen. Alle producten worden met de hand gemaakt van natuurlijke, hergebruikte en gecertificeerde materialen. Zo bouwt Granny’s Finest aan de sociale cohesie, behoud van vakmanschap en een duurzame wereld.
Bekijk website
Industrie

Granny’s Finest: jong leert van oud en omgedraaid

Van de 2,6 miljoen 65+’ers in Nederland is meer dan een miljoen eenzaam tot zeer eenzaam. Granny’s Finest voorkomt eenzaamheid door senioren hun hobby handwerk uit te laten oefenen in groepsverband begeleid door jonge ontwerpers. Jong leert van oud en omgedraaid.

Met de juiste natuurlijke garens, de juiste uitleg en de juiste inspanningen worden kwalitatief hoogwaardige handgemaakte producten gemaakt. Deze worden verkocht en met de opbrengst worden de sociale doelen van de stichting gerealiseerd.

Granny’s Finest gebruikt het Salesforce Foundation platform om in contact te blijven met zowel de vrijwilligers als de seniore dames die deelnemen aan de handwerkclubs.

De aanwezigheid van de grannies op de handwerkclubs wordt bijgehouden in Salesforce en bij afwezigheid van een trouwe bezoekster wordt dit meteen gesignaleerd. De coördinator van de handwerkclub zal naar haar informeren en bij ziekte wordt bijvoorbeeld een kaart geschreven of een bezoek gebracht.

“TwoPurpose heeft Granny’s Finest als het ware ‘geadopteerd’ en helpt ons om Salesforce zo goed mogelijk te benutten en te zorgen dat het welbevinden van onze grannies voorop blijft staan.”

Ontmoet ons team

Benieuwd hoe we jouw organisatie kunnen helpen?​

Neem contact op met onze accountmanager Lex

Events

Rondetafel Sessie – Met stichting ALS (VOL)

3

APR

Ai

CEO Rondetafel – Hoe disruptief is AI voor non-profits?

9

APR

Rondetafel – Plannen via Salesforce: bespaar tijd en geld!

14

MEI

Masterclass Impact Management Tool Selection

11

JUN