Search...
Sluit dit zoekvak.
Klanten

Wilde Ganzen

Over Wilde Ganzen

Wilde Ganzen steunt bevlogen Nederlanders die in verre landen kleine projecten opzetten, samen met mensen ter plaatse. Ze helpen met kennis, met hun netwerk en met geld. Samen geven ze particuliere projecten professionele daadkracht. Duurzaam en zichtbaar. Wilde Ganzen brengt financiële en deskundige bijdrage waar die nodig is: bij mensen die willen ontsnappen aan armoede.
Industrie

Technology Partners

Apps

FinDock

Salesforce Marketing Cloud

Wilde Ganzen: Armoede bestrijden met Salesforce

"Salesforce draagt bij in het managen van al die mooie kleine concrete projecten die een echt verschil maken in levens van mensen die in armoede leven."

Stichting Wilde Ganzen helpt al bijna 60 jaar armoede bestrijden door middel van kleinschalige, concrete projecten. Sinds begin november 2015 is Wilde Ganzen live op Salesforce. De 25 jaar oude maatwerkapplicatie ‘Ganzen’ is daarmee geheel vervangen door Salesforce.org, ter ondersteuning van de projecten, de financiële afwikkeling en voor een eigentijdse wijze van fondsenwerving.

“Onze fondsenwerving wordt versterkt door Salesforce. Wij kunnen op nieuwe manieren onze doelgroepen bereiken."

TwoPurpose implementeerde Salesforce Foundation. De grootste uitdaging was het projectgedeelte, het matchen van de financiële bijdragen en geoormerkte fondsenwerving. Voor fondsenwerving is gebruik gemaakt van FinDock. Wilde Ganzen koos voor ExactTarget, de Salesforce Marketing Cloud, om de customer journey mogelijk te maken.

Ontmoet ons team

Benieuwd hoe we jouw organisatie kunnen helpen?​

Neem contact op met onze accountmanager Lex

Events

Rondetafel Sessie – Met stichting ALS (VOL)

3

APR

Ai

CEO Rondetafel – Hoe disruptief is AI voor non-profits?

9

APR

Rondetafel – Plannen via Salesforce: bespaar tijd en geld!

14

MEI

Masterclass Impact Management Tool Selection

11

JUN