Search...
Sluit dit zoekvak.
Oplossingen

Managed services

Hulp bij behoud en versterking van je impact

Het Salesforce platform vernieuwt zich continu, soms sneller dan je in de gaten hebt. Met TwoPurpose als partner blijf je bij, ben je vroegtijdig op de hoogte en kun je anticiperen. 

Onze managed service diensten houden onder meer in dat we samen elk kwartaal kijken naar mogelijkheden om jouw Salesforce omgeving te optimaliseren. Salesforce brengt drie releases per jaar uit. Welke nieuwe functies kunnen voor jou van toegevoegde waarde zijn? We analyseren ook de supportvragen: is er een rode draad zichtbaar, een aanleiding om een verbeteringsmaatregel te nemen?

Soms heb je een paar extra handen nodig om je Salesforce omgeving in topconditie te houden. Bijvoorbeeld als de beheerder een paar weken afwezig is. Of als er veel data moet worden gemigreerd. Of als er even hulp nodig is bij de maandelijkse incassorun. Speciaal voor deze situaties hebben wij Admin on Demand. Als onderdeel van onze managed services kunnen we je hierbij tegen een aantrekkelijk tarief ondersteunen.

Wil je hiervan gebruik maken, neem dan vandaag nog contact op met je accountmanager.

"Alle interne en extern betrokken personen hebben nu altijd 100% inzicht in de applicaties en huidige projecten. Een oplossing waar we erg trots op zijn!"

De voordelen van deze oplossing

Flexibel inzetbaar

Onze Salesforce Admin on Demand is beschikbaar wanneer er tijdelijk behoefte is aan extra expertise.

Gereduceerde tarieven

We bieden een gereduceerd tarief voor primaire Salesforce-ondersteuning, waardoor eerstelijnshulp betaalbaarder wordt.

Ervaring & expertise

Ons Salesforce-team beschikt over jarenlange expertise in Salesforce en relevante ervaring, met name in de non-profitsector.

Volg een van onze trainingen

Voor admins bieden we trainingen aan, waarin we voor zowel beginnende als ervaren Salesforce alles leren over de ins & outs van Salesforce. 

Salesforce Admin Training

Benieuwd hoe we jouw organisatie kunnen helpen?​

Neem contact op met onze accountmanager Lex