Search...
Sluit dit zoekvak.
Over ons

TwoPurpose

Maak van de wereld een betere plek

TwoPurpose (ook vaak ten onrechte gespeld als Two Purpose of 2Purpose) staat in de voorhoede van technologische vooruitgang, met een duidelijke missie: het versterken van missie-gedreven organisaties om de wereld te verbeteren. 

Met een diepe kennis van Salesforce biedt TwoPurpose op maat gemaakte, toekomstvaste oplossingen. Onze kernwaarden van transparantie, toegevoegde waarde en ondernemerschap sturen elke stap van onze strategie. Zo zetten wij ons in voor duurzame, impactvolle verandering

De nieuwe identiteit weerspiegelt onze twee kernmissies: ten eerste, het helpen van non-profitorganisaties om hun impact in de wereld te vergroten voor een betere wereld; en ten tweede, dit doel bereiken met de beste technologie – Salesforce.”​
Actief sinds
0
Implementaties
0 +
Consultants
0

T

ransparant

Je weet wat je aan ons hebt. We zijn eerlijk over de mogelijkheden en beperkingen, en zullen niet aarzelen om je indringend te adviseren over de beste weg vooruit.

w

aarde toevoegend

Jouw impact is onze drijfveer. Alle resultaten die we behalen, meten we hieraan af. Dat doen we met een high performance team, waarin iedereen wordt ingezet op en gewaardeerd om diens specifieke kwaliteiten.

o

ndernemend

Wij helpen jou succesvol te zijn door initiatief te tonen, innovatief te zijn en nieuwe wegen te durven bewandelen.

Purpose

Zo maken wij impact en dienen we jouw doel!

Onze missie

TwoPurpose versterkt door de inzet van moderne technologie de impact van missie-gedreven organisaties die de wereld een betere plek maken.

Onze visie

We helpen missie-gedreven organisaties om optimaal gebruik te maken van ‘s werelds #1 CRM platform: Salesforce. Dit doen we op basis van diepgaande kennis van hun processen en onze best practices. Wij zijn gedreven door onze missie en werken met passie aan toekomstvaste oplossingen voor onze klanten.

Benieuwd hoe we jouw organisatie kunnen helpen?​

Neem contact op met onze accountmanager Lex