Search...
Sluit dit zoekvak.
Over ons

Life at TwoPurpose

TwoPurpose als werkgever

Werken bij TwoPurpose is werken voor de toekomst, want technologie staat nooit stil. En wij zelf natuurlijk ook niet. TwoPurpose wil het verschil maken voor haar klanten, door hen de service en tools te bieden om efficiënter te kunnen werken. Dat doen we niet alleen met expertise en innovatie, maar bovenal met onze mensen. 

"I really love working at g-company, due to the versatility of the tasks."
Nienke van Oosteren, marketing manager at g-company
Klik Hier
test
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
test
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Vorige slide
Volgende slide

Technologie en jouw creativiteit staan nooit stil

Als medewerker van TwoPurpose verwachten wij veel van jou, maar dat mag je evengoed van ons. We zeiden het al: technologie staat nooit stil. Jouw ondernemende en creatieve geest ook niet. Jij denkt buiten de lijntjes en ziet altijd mogelijkheden voor verbetering; goed is nooit goed genoeg. 

 

Ruimte en flexibiliteit om je te ontwikkelen

Creatieve geesten moeten de ruimte krijgen. Die geven wij jou. Flexibel werken faciliteren wij niet alleen voor onze klanten, maar ook binnen onze eigen organisatie, voor onze eigen mensen. Natuurlijk vinden onze klanten en wijzelf het gezellig om je op locatie te zien, maar als jij vindt dat je beter presteert op een andere plek, doen wij daar niet moeilijk over. Goed samenwerken kan immers nergens beter dan in de cloud. 😉

 

Inspiratie en plezier voor betere resultaten

 Als werkgever zijn wij er om jou te inspireren en om jou plezier te laten hebben in je werk. Wij zijn ervan overtuigd dat dit tot betere resultaten leidt.

Carrière maken bij TwoPurpose

Jouw ontwikkeling is belangrijk voor ons
Als jouw hart niet sneller gaat kloppen van technologie, was je niet op deze pagina terechtgekomen. Mooi, dan hebben we alvast één gedeelde passie. Plezier in je werk is essentieel, maar carrière maken is minstens zo belangrijk. Net als een competitief salarispakket. g-company doet er alles aan om haar medewerkers in hun kracht te zetten en zelfontwikkeling te stimuleren.
Kennismaking bij g-company
Dat begint bij een uitgebreid onboarding proces, zodra je bij ons aan de slag gaat. Tijdens dit proces krijg je begeleiding bij diverse praktische zaken en maak je snel kennis met al je collega’s, dus ook met het managementteam en de bestuursleden. Klinkt zo’n vlotte kennismaking met het MT en bestuur je wat spannend in de oren? Maak je daarover maar geen zorgen, want aan hiërarchische taferelen doen we bij g-company niet; iedereen is gelijk. Ook maken we jouw aanstelling wereldkundig op onze website en social media én helpen we je om jezelf hierop – indien nodig – nog beter te presenteren. We zijn namelijk maar wat trots dat jij g-company member bent geworden!
Evalueren om te groeien
In je eerste jaar heb je na elke 100 dagen een formeel gesprek met je teamleider, waarin uitvoerig wordt besproken hoe het met je gaat en hoe we de volgende 100 dagen verdergaan. Daarnaast vindt aan het einde van ieder jaar een eindejaarsgesprek plaats waarbij we terugkijken en leren van het afgelopen jaar en waarin afspraken worden gemaakt voor het komende jaar; jouw persoonlijke groei staat hierbij voorop. We zouden je dan zomaar kunnen uitdagen om vakgerelateerde certificaten te behalen of opleidingen te doen. Ook voeren we aansluitend een performance gesprek met je waarin we jouw resultaten bekijken en target-afspraken maken voor het nieuwe jaar.
Vorige slide
Volgende slide

TwoPurpose team

Het team van TwoPurpose is inmiddels uitgegroeid tot bijna 70 mensen. Al deze TwoPurpose members delen een gezonde obsessie voor technologie en een passie voor Salesforce. Maar ze zijn ook divers op vele fronten: van echte IT-techneuten tot accountmanagers en van procesdenkers tot creatievelingen en nog een boel daartussenin. Dankzij deze diversiteit weten de TwoPurpose members elkaar perfect te versterken en aan te vullen. Tussen sommigen klikt het zelfs zo goed dat ze buiten werktijd regelmatig samen gaan mountainbiken of wandelen. Denk jij de volgende aanwinst voor ons leuke, informele team te kunnen zijn? Bekijk dan onze vacatures en wie weet zien we je snel

Vorige
Volgende

Klanten van TwoPurpose

Werk je voor TwoPurpose dan werk je voor een indrukwekkend gevarieerd palet aan organisaties. Van regionale zorginstellingen tot internationale organisaties en van lokale stichtingen tot wereldwijde NGO’s. Die variëteit daagt ons uit en zorgt ervoor dat ons werk nooit saai wordt. 

Werken met de meest innovatieve tools

Wist je dat TwoPurpose hechte partnerships heeft met andere toffe (cloud)bedrijven? Zo zijn we de grootste Google Cloud Partner in de Benelux, zijn we al jarenlang Impact Partner van Salesforce en zijn we een van de eerste partijen in Europa die Freshworks partner werd. Stuk voor stuk partnerships waar we behoorlijk trots op zijn. 

Jouw werkgeluk is belangrijk

Tot slot is het belangrijk om te weten dat TwoPurpose er alles aan doet om jouw werkgeluk naar het hoogste level te tillen; daar hoort ook de nodige dosis lol met je collega’s bij. Daarom organiseren we regelmatig gezellige (online) borrels en uitjes met het team en laten we het bereiken van mijlpalen nooit onopgemerkt voorbijgaan. 

Kom jij het team van TwoPurpose versterken?

We staan altijd open voor nieuw talent. Neem een kijkje op onze vacatureplatform om te zien welke posities er beschikbaar zijn.

Benieuwd of werken bij TwoPurpose iets voor jou is?

Neem contact op met onze Chief Happiness Officer

Evenementen en trainingen

Ontdek alle eventen en trainingen