Search...
Sluit dit zoekvak.
Sectoren

Pluk de vruchten van sectorspecifieke kennis​

100% focus op non-profit organisaties, al sinds 2013

Organisaties die de wereld een betere plek maken, helpen om hun impact te vergroten. Dat is al meer dan 10 jaar onze volledige focus. Dit betekent dat onze consultants maximaal gemotiveerd zijn om die doelstelling voor al onze klanten te bereiken. Bovendien betekent het dat we een enorme kennis hebben opgebouwd met veel voorkomende processen binnen non-profits. Zo helpen we je niet alleen met onze Salesforce kennis, maar kunnen we ook vele best practices voor jouw organisatie inzetten.

Non-profit

Positieve impact maken, armoede bestrijden, mensenrechten verbeteren, milieuproblemen adresseren, de wereld een beetje beter en mooier maken. Organisaties die dat doen, kunnen op ons rekenen. Onze ruime ervaring met nieuwe technologie zetten wij in om organisaties die de wereld beter maken, nóg slagvaardiger te laten zijn. Wij doen dat met wat wij de beste technologie vinden: Salesforce.

Ledenorganisaties

Veel ledenorganisaties ontdekken dat de traditionele dienstverlening aan hun leden niet meer volstaan. Hun leden verwachten meer, andere, meer digitale en gepersonaliseerde interactie. Met Salesforce helpen we ledenorganisaties die deze ambitie in daden willen omzetten.

Zorg

Wij hebben al diverse organisaties in de zorgsector geholpen met de stroomlijning en automatisering van hun processen. Dat kunnen patiëntenverenigingen zijn. Maar ook organisaties die vanuit hun fondsenwerving onderzoek financieren naar oorzaken en genezing van verschillende aandoeningen.