Search...
Sluit dit zoekvak.
Sectoren

Ledenorganisaties

TwoPurpose voor ledenorganisaties

In verbinding met je leden

Het bestaansrecht van ledenorganisaties is vanzelfsprekend de verbinding met de achterban. Hoe goed kun je de leden faciliteren en helpen bij hun dagelijkse vraagstukken? Om te beginnen moet daarvoor de basis goed zijn. Een soepel draaiende ledenadministratie mag ook voor een snel groeiende organisatie geen probleem zijn. 
 

 Alles draait om de leden

Het bestaansrecht van veel van onze klanten is de verbinding met de achterban. Hoe goed kun je de leden faciliteren en helpen bij hun dagelijkse vraagstukken? Om te beginnen moet daarvoor de basis goed zijn. Een soepel draaiende ledenadministratie mag ook voor een snel groeiende organisatie geen probleem zijn. 
 
Verder wordt het steeds belangrijker om via allerlei moderne kanalen de verbinding met je leden te garanderen en te versterken. Dat hebben we al voor veel organisaties gedaan met het Salesforce platform. Alles geïntegreerd. Tijd om afscheid te nemen van alle verschillende pakketten met ingewikkelde koppelingen.

“Van een brij aan software-pakketten naar één gebruiksvriendelijk systeem”

Oplossingen voor ledenorganisaties

Programmamanagement

Verkrijg meer inzicht in je programmaportefeuille en focus op impact.

Marketingautomatisering

Verhoog je impact met Salesforce Account Engagement: verbind jezelf met je donateurs en krijg inzicht in wat je marketinginspanningen je opleveren.

Managed services

Soms heb je een paar extra handen nodig om Salesforce in topconditie te houden. Dan zijn onze managed services een uitkomst.

Fondsenwerving

Verhoog je impact door een 360º-overzicht te krijgen van al je donateurs en bouw persoonlijke relaties met ze op.

Zij zijn je voor gegaan

Met Salesforce zijn ledenorganisaties in staat om op een geïntegreerde manier hun contact met de achterban te organiseren: van administratie tot contributiebepaling, facturering en afhandeling van de betalingen. Van ledenservice tot het bijeenbrengen van leden om elkaar verder te helpen. Hieronder enkele verhalen.

Ontmoet ons team

Benieuwd hoe we jouw organisatie kunnen helpen?​

Neem contact op met onze accountmanager Lex

Events

Rondetafel Sessie – Met stichting ALS (VOL)

3

APR

Ai

CEO Rondetafel – Hoe disruptief is AI voor non-profits?

9

APR

Rondetafel – Plannen via Salesforce: bespaar tijd en geld!

14

MEI

Masterclass Impact Management Tool Selection

11

JUN